Title
Voorraad

Zoekopdracht vernieuwen

Terug naar het overzicht personenauto's

Peugeot Rifter

De Peugeot Rifter is een ruime en hoge personenauto met tevens een hogere zitpositie. Deze MPV heeft ruimte om wel 7 personen te vervoeren. Ook het vervoeren van veel bagage is geen probleem. De de inhoud van de bagageruimte van de Peugeot Rifter is 775 tot wel 3.500 liter. Ook aan slimme opbergmogelijkheden is gedacht in onder andere het dak.

Verkrijgbaar vanaf € 30.350 (rijklaar) of private lease voor € 525 per maand (60 maanden en 10.000 km).

Direct een offerte aanvragen

Peugeot Rifter
Peugeot Rifter dashboard
Peugeot Rifter zitruimte

Maak een proefrit in een nieuwe Peugeot Rifter

Alleen als u het zelf ervaart, weet u hoe het is om te rijden in een Peugeot Rifter. Kom naar de Visser Automotive showroom in Nijkerk en bekijk, voel en maak een rit in de stoere en robuuste Peugeot. En als u vooraf een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaarstaat om zo in weg te rijden. Bent u klaar voor een nieuw avontuur?

Maak nu snel online een afspraak voor een proefrit

Veel personalisatiemogelijkheden en technologieën voor de Peugeot Rifter

De Peugeot Rifter is verkrijgbaar is drie verschillende uitvoeringen: Active, Allure en de sportieve GT-line. Iedere uitvoering kan samengesteld worden, zodat het helemaal past bij uw wensen. Maak een keuze uit de verschillende kleuren, motoren, velgen en andere mogelijkheden.

De Peugeot Rifter beschikt over de Peugeot i-Cockpit®. Hierdoor kunt u gebruik maken van het karakteristieke compacte stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreen. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om verschillende connectiviteitsmogelijkheden toe te voegen als een Peugeot Connect 3D-navigatiesysteem, de Mirror Screen-functie, de Peugeot Connect-services en het draadloos opladen van de smartphone via inductie.

De Peugeot Rifter is verkrijgbaar met verschillende motoren. Zo is er altijd wel een Rifter die past bij uw wensen. Alle motoren bieden uitstekende prestaties en een laag verbruik.

  • Diesel
    BlueHDi 100-motor in combinatie met een handgeschakelde 5-versnellingsbak
  • Benzine
    PureTech 110 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak
  • Benzine
    PureTech 130 S&S-motor met de nieuwe 8-traps automaat EAT8


Onze voorraad Peugeot's Rifter

0 Beschikbare voertuigen