Title
Voorraad

Zoekopdracht vernieuwen

Terug naar het overzicht personenauto's

Nieuwe Peugeot 508

De nieuwe Peugeot 508 wordt veel gebruikt door de zakelijke rijder. Door het lage en krachtige silhouet en het chique design maakt u direct een professionele indruk. Bij het ontwerp en de bouw van deze auto is rekening gehouden met duurzaamheid, het minimaliseren van de kosten voor onderhoud en brandstofverbruik en optimale veiligheid in het verkeer.

Naast een zuinige en toch krachtige bezine-of dieselmotor is de nieuwe Peugeot 508 ook leverbaar als plug-in hybride met een gecombineerd vermogen van 225 pk. Dit is een uiterst zuinige, schone en vrijwel geluidsloze motor met een actieradius tot wel 40 km. Bovendien kunt u zelf kiezen met welke rijmodus u wilt rijden: de combinatie van de verbrandingsmotor en de elektromotor of volledig elektrisch.

Verkrijgbaar vanaf € 37.940 (rijklaar)

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor kopen of private leasen en ontdek uw mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Peugeot 508 rood
Peugeot 508 i-cockpit met multi-media en navigatiesysteem
Peugeot 508 Plug-in Hybrid

Maak een proefrit in een nieuwe Peugeot 508

Ervaar het rijden in de nieuwe Peugeot 508 nu helemaal zelf. Alleen dan weet u of deze auto voldoet aan uw wensen en rijbehoeftes. Kom naar de showroom van Visser Automotive in Nijkerk en bekijk, voel en maak een rit in de chique berline. En als u vooraf een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaarstaat om zo in weg te rijden.

Maak nu snel online een afspraak voor een proefrit

Veel personalisatiemogelijkheden en technologieën voor de nieuwe Peugeot 508

De Peugeot 508 is leverbaar in 5 verschillende uitvoeringen: de Active, de Allure, de sportievere GT-line en de GT of de First Edition. Na de keuze voor de uitvoering kunt u de auto helemaal naar uw wens samenstellen. Hieronder valt onder andere de keuze voor een bepaalde kleur of velg. Kom naar de showroom van Visser Automotive in Nijkerk en stel samen met een ervaren adviseur uw ideale Peugeot 508 samen.

U rijdt een stuk veiliger in de Peugeot 508 door de toepassing van verschillende nieuwe slimme technologieën. Door een ingebouwde infraroodcamera van de Night Vision optie zijn mensen en dieren ook in het donker beter te signaleren. Ook Semi-autonoom rijden is mogelijk in de nieuwe Peugeot 508. In het midden van de voorbumper is een radar geplaatst die samen met de camera in de voorruit de snelheid van uw voorganger signaleert en dit signaal wordt doorgegeven aan de Stop & Go functie. Hierdoor wordt de snelheid automatisch aangepast aan de snelheid van uw voorganger. En door de koppeling met de Lane Positioning Assist optie blijft de auto in de door u gekozen rijbaan rijden. Daarnaast beschikt de auto over het Pack Safety pakket wat verschillende slimme technologieën bevat om uw reis nog veiliger te maken.

Plug-in hybride of Euro6.d-conforme benzine- en dieselmotoren

 • Hybride
  Plug-in hybride:
  een combinatie van een PureTech-benzinemotor van 132 kW/180 pk en een elektromotor van 80 kW/110 pk met EAT8 automaat (actieradius van 40 km in de 100% elektrische rijmodus)
 • Benzine
  Krachtige en zuinige benzinemotor 1.6 PureTech 180 pk S&S EAT8 automaat
 • Benzine
  Krachtige en zuinige benzinemotor 1.6 PureTech 225 pk S&S EAT8 automaat
 • Diesel
  Zuinige en uiterst schone dieselmotor 1.6 BlueHDi 130 pk S&S met handgeschakelde zesversnellingsbak
 • Diesel
  Zuinige en uiterst schone dieselmotor 1.6 BlueHDi 130 pk S&S EAT8 automaat
 • Diesel
  Zuinige en uiterst schone dieselmotor 2.0 BlueHDi 160 pk S&S EAT8 automaat
 • Diesel
  Zuinige en uiterst schone dieselmotor 2.0 BlueHDi 180 pk S&S EAT8 automaat


Onze actuele voorraad Peugeot's 508

1 Beschikbare voertuigen