Title
Voorraad

Zoekopdracht vernieuwen

Terug naar het overzicht personenauto's

Nieuwe Peugeot 508 SW - Stationwagen

De chique Peugeot 508 is nu ook verkrijgbaar als stationwagen. Dit model biedt een ruimer gevoel en meer opbergmogelijkheden. Het gevoel van ruimte wordt nog eens benadrukt door het licht dat door het grote panoramische schuif-/ kanteldak naar binnenvalt. Aan de achterkant van de auto is een dubbele uitlaat geplaatst, wat direct het sportieve karakter van de Peugeot 508 SW accentueert.

Net als de Peugeot 508 wordt de Peugeot 508 SW ook geleverd met een Euro6.d-conforme benzine- en dieselmotor of met een schonere plug-in hybrid motor. De vrijwel geluidsloze hybrid motor heeft een actieradius tot wel 40 km. Daarnaast kunt u ook zelf kiezen in welke rijmodus u wilt rijden: de combinatie van de verbrandingsmotor en de elektromotor of volledig elektrisch.

Verkrijgbaar vanaf € 39.540 (rijklaar) of private lease vanaf 601 per maand (60 maanden en 10.000 km per jaar)

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor kopen of private leasen en ontdek uw mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Peugeot 508 SW
Peugeot 508 SW i-cockpit
Peugeot 508 SW achterklepbediening

Maak een proefrit in een nieuwe Peugeot 508 SW

Beleef een rit in de nieuwe Peugeot 508 SW nu helemaal zelf. Alleen u kunt bepalen of deze auto helemaal voldoet aan uw rijbehoeftes en wensen. Bezoek de showroom van Visser Automotive in Nijkerk en bekijk, voel en maak een rit in de chique stationwagen. En als u vooraf een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaarstaat om zo in weg te rijden.

Maak nu snel online een afspraak voor een proefrit

Veel personalisatiemogelijkheden en technologieën voor de nieuwe Peugeot 508 SW

De Peugeot 508 stationwagen is leverbaar in 5 verschillende uitvoeringen: de Active, de Allure, de sportievere GT-line en de GT of de First Edition. Bepaal wat het beste bij u past en stel uw favoriete auto ook daarna helemaal samen naar uw wensen. Onze Peugeot deskundigen helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Bezoek nu de showroom van Visser Automotive in Nijkerk.

Deze ruimere stationwagen beschikt over handige opbergruimtes. Zo bevindt zich onder de middenarmsteun een riante opbergruimte. Ook in de royale kofferruimte kunt u voldoende bagage kwijt. Deze kunnen tevens worden uitgerust met een bagagerails of een bagagenet. En met de handige achterklepbediening kunt u de achterklep met een beweging van uw voet onder de bumper openen. Dus ook als u de handen vol heeft, kunt u de achterklep gemakkelijk openen.

Plug-in hybride of Euro6.d-conforme benzine- en dieselmotoren

 • Hybride
  Plug-in hybride:
  een combinatie van een PureTech-benzinemotor van 132 kW/180 pk en een elektromotor van 80 kW/110 pk met EAT8 automaat (actieradius van 40 km in de 100% elektrische rijmodus)
 • Benzine
  Krachtige en zuinige benzinemotor 1.6 PureTech 180 pk met EAT8 automaat (en Start & Stop)
 • Benzine
  Krachtige en zuinige benzinemotor 1.6 PureTech 225 pk met EAT8 automaat (en Start & Stop)
 • Diesel
  Zuinige en uiterst schone dieselmotor 1.5 BlueHDi 130 pk met 6-versnellingsbak (en Start & Stop)
 • Diesel
  Zuinige en uiterst schone dieselmotor 1.5 BlueHDi 130 pk met EAT8 automaat (en Start & Stop)
 • Diesel
  Zuinige en uiterst schone dieselmotor 2.0 BlueHDi 160 pk met EAT8 automaat (en Start & Stop)
 • Diesel
  Zuinige en uiterst schone dieselmotor 2.0 BlueHDi 180 pk met EAT8 automaat (en Start & Stop)


Onze actuele voorraad Peugeot's 508 SW

1 Beschikbare voertuigen