Title
Voorraad

Zoekopdracht vernieuwen

Terug naar het overzicht personenauto's

Peugeot 5008 SUV

In de sportieve Peugeot 5008 SUV kunt u maar liefst 7 personen vervoeren. Deze auto is uitermate geschikt voor grote gezinnen of voor autovakanties. De achterbank is flexibel in te delen. U kunt kiezen voor alle stoelen, maar ook voor een compleet vlakke laadvloer en alles daartussenin. Zo kunt u zelfs eenvoudig een surfplank vervoeren in uw auto. Ook een vakantie naar een camping of het vervoeren van spullen tijdens een verhuizing is geen probleem met deze ruimte.

Ook aan veiligheid is gedacht tijdens het ontwerp en de bouw van deze auto. De SUV heeft een hoge zitpositie, zodat u een goed zicht heeft op de weg. Daarnaast beschikt de Peugeot 5008 SUV over verschillende rijhulpsystemen die het rijden voor u nog veiliger en makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan de Adaptive Cruise Controle met Stop functie, de Adaptive Safety Brake of de Active Lane Warning.

Verkrijgbaar vanaf € 35.030 (rijklaar) of private lease vanaf € 571 per maand (60 maanden en 10.000 km per jaar).

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor kopen of private leasen en ontdek uw mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Peugeot 5008 SUV.
Peugeot 5008 SUV i-cockpit display
Peugeot 5008 SUV bagageruimte

Maak een proefrit in een nieuwe Peugeot 5008 SUV

Alleen door het zelf te ervaren, weet u hoe het is om in de Peugeot 5008 SUV te rijden. Bezoek de showroom van Visser Automotive in Nijkerk en bekijk, voel en maak een rit in de stoere, ruime Peugeot 5008 SUV. En als u vooraf een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaarstaat om zo in weg te rijden.

Maak nu snel online een afspraak voor een proefrit

Veel personalisatiemogelijkheden en technologieën voor de Peugeot 5008 SUV

Met de 6 verschillende uitvoeringen van de Peugeot 5008 SUV is er altijd wel een auto die past bij uw wensen en rijbehoeftes. U kunt kiezen uit de : Access, Active, Allure, Crossway en de sportievere GT of GT Line. Nadat u een uitvoering gekozen heeft, kunt u de auto nog verder personaliseren door te kiezen voor een bepaalde kleur, velg en optie. Ook hebben wij een breed assortiment Peugeot accessoires om de auto compleet te kunnen aanpassen aan uw levensstijl. Wij helpen u graag met het maken van de keuze. Bezoek onze showroom en onze ervaren medewerker stelt samen met u uw ideale Peugeot 5008 SUV samen.

Met deze grote SUV kunt u zowel op verharde wegen als op onverharde wegen toch veilig rijden door de Advanced Grip Control. Ook bij wisselende weersomstandigheden, zoals sneeuw, heeft u toch meer controle over de auto. Daarnaast beschikt de Peugeot 5008 SUV over nog meer nieuwe slimme rijhulpsystemen voor een nog veiliger en ontspannen autorit, zoals de snelheidsadviesfunctie, de Active Safety Brake met Distance Alert, het Active Lane Departure Warning System, de actieve dodehoekbewaking, de vermoeidheidsherkenning, de adaptieve cruise control met stopfunctie en verschillende parkeerhulpmiddelen.

MOTORUITVOERINGEN

  • Benzine
    1.2 PureTech 130 pk benzinemotor met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een zuinige en comfortabele EAT8 achttraps automaat (en Start & Stop-functie).
  • Diesel
    1.5 BlueHDi 130 pk dieselmotor met of zonder EAT8 achttrapsautomaat (en Start & Stop- functie)
  • Diesel
    2.0 BlueHDi 180 pk dieselmotor met EAT8 achttraps automaat (en Start & Stop- functie)


Onze actuele voorraad Peugeot's 5008 SUV

1 Beschikbare voertuigen