Title
Voorraad

Zoekopdracht vernieuwen

Terug naar het overzicht personenauto's

Nieuwe Peugeot 208

De sportieve Peugeot 208 koopt of private least u bij Visser Automotive. Kies voor de volledig elektrische uitvoering, een efficiënte benzine- of dieselmotor.

Kenmerkend voor deze auto is de nieuwe Peugeot i-Cockpit 3D. Bestaande uit een karakteristiek, compact stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen, een configureerbaar instrumentenpaneel met uniek 3D-effect en een groot 10 inch HD touchscreen.

Nieuw verkrijgbaar vanaf 20.427,- (rijklaar) of private lease vanaf 331,- per maand (60 maanden en 10.000 km per jaar).

Direct een offerte aanvragen

peugeot 208 nieuw
Visser Automotive Peugeot 208
Peugeot 208 SUV interieur
Visser Automotive Peugeot 208

Maak een proefrit in een nieuwe Peugeot 208

Probeer het rijden in een nieuwe Peugeot 208 nu zelf tijdens een proefrit. Bezoek de showroom van Visser Automotive in Nijkerk en ervaar deze sportieve auto nu zelf. En als u vooraf een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaarstaat om zo in weg te rijden.

Maak nu snel online een afspraak voor een proefrit

Veel personalisatiemogelijkheden en technologieën voor de Peugeot 208

U kunt uw nieuwe Peugeot 208 precies zo uitrusten zoals u dat wil. Dit innovatieve model kan beschikken over een keur aan intelligente rijtechnologieën en andere opties die uw auto nog mooier, comfortabeler en veiliger te maken. Denk hierbij aan Advanced Active Safety Brake, adaptieve cruise controle, parkeersensoren, achteruitrijcamera en glazen panoramadak.

Het Peugeot Connect 3D navigatiesysteem is uitgerust met de real time verkeersinformatie van TomTom® Traffic. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Mirror Screen functie om de apps van uw telefoon veilig en gemakkelijk te bedienen op het touchscreen. Bepaal de sfeer in de auto door te kiezen uit de 8 kleuren LED-sfeerverlichting.

Om het kiezen makkelijker te maken, zijn er verschillende versies van de Peugeot 208 met de meest gekozen uitrusting al ingebouwd. Kies uit de versies Like, Active, Active Pack, Allure, Allure Pack, GT en GT Pack.

Leverbaar met benzine- of elektrische motor

Elektrische motor

Vermogen: 136 pk (100 kW)
Actieradius: tot wel 340 km

PureTech benzinemotor

Vermogen: 75, 100 of 130 pk
Tevens beschikbaar met EAT8 8-traps automaat


Onze actuele voorraad Peugeots 208

16 Beschikbare voertuigen