Title
Voorraad

Zoekopdracht vernieuwen

Terug naar het overzicht personenauto's

Peugeot 2008

De Peugeot 2008 is een robuuste, stijlvolle SUV. Deze auto heeft een hoge instap, waardoor u nog comfortabeler zit en een goed overzicht heeft op de weg. Doordat de Peugeot 2008 SUV beschikt over Grip Control®, kunt u ook op onverharde wegen veilig rijden. Zowel op de snelwegen of provinciale wegen als in de stad is de Peugeot 2008 SUV een ideale auto. Door het compacte formaat en de hulpmiddelen als de achteruitrijcamera en de parkeersensoren, wordt parkeren in de stad een stuk gemakkelijker. Deze auto wordt geleverd als handgeschakelde uitvoering of met automaat.

Verkrijgbaar vanaf € 25.360 (rijklaar) of private lease vanaf € 392 per maand (60 maanden en 10.000 kilometer per jaar)

Direct een offerte aanvragen

Peugeot 2008 SUV
Peugeot 208 SUV interieur
Peugeot 2008 SUV kofferbak

Maak een proefrit in een nieuwe Peugeot 2008

Alleen u weet wat het beste bij u past. Bent u enthousiast geworden over de Peugeot 2008 SUV? Kom dan naar de showroom van Visser Automotive in Nijkerk en ervaar het rijden in deze compacte SUV nu zelf. En als u vooraf een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaarstaat om zo in weg te rijden. Zo weet u zeker dat de auto beschikbaar is en u hoeft niet te wachten.

Maak nu snel online een afspraak voor een proefrit

Veel personalisatiemogelijkheden en technologieën voor de Peugeot 2008

De Peugeot 2008 SUV is leverbaar in de uitvoeringen Signature, Active, Allure en de sportievere GT-line. Iedere uitvoering biedt u net dat beetje extra, waardoor de auto compleet past bij uw wensen en levensstijl.

Ga op avontuur in de Peugeot 2008 SUV. Door de PEUGEOT i-Cockpit® bent u een stuk meer ontspannen achter het stuur. Ook tijdens lange reizen. Door het compacte stuurwiel blijven uw armen dichter bij elkaar, waardoor u het langer volhoudt. U stuurt veel gemakkelijker. Recht voor u, op zichthoogte, wordt de belangrijkste rij-informatie getoond. Zo hoeft u de ogen niet van de weg af te wenden. Dit rijdt een stuk veiliger. Daarnaast beschikt de auto over een 7-inch touchscreen die zeer eenvoudig en veilig te bedienen is.

Euro6.d-conforme benzinemotoren of elektrische aandrijving

  • Elektrisch
    Actieradius van 320 (WLTP)
  • Benzine
    PureTech 1.2 benzinemotoren met 110 pk 6-bak handgeschakeld (met Start-Stop systeem).
    PureTech 1.2 benzinemotoren met 130 pk met EAT6 automaat (met Start-Stop systeem).


Onze actuele voorraad Peugeot's 2008

14 Beschikbare voertuigen