Title
Voorraad

Zoekopdracht vernieuwen

Terug naar het overzicht personenauto's

Peugeot 108

Met de Peugeot 108 bent u een opvallende verschijning op de weg. Deze compacte stadsauto biedt u aan de binnenkant voldoende ruimte. De bagageruimte van 196 liter is ook bijzonder ruim in het segment. Een ander aantrekkelijk voordeel is het compacte formaat, waardoor parkeren vaak geen probleem is. De Peugeot 108 heeft een sterke en zuinige 72 pk sterke 1.0-liter PureTech motor, wat zorgt voor een plezierige autorit.

Verkrijgbaar vanaf € 11.545 (rijklaar) of private lease vanaf € 209 per maand (60 maanden en 10.000 km per jaar)

Direct een offerte aanvragen

Peugeot 108 Automatische Airconditioning

Maak een proefrit in een nieuwe Peugeot 108

Alleen als u het zelf ervaart, weet u hoe het is om te rijden in een Peugeot 108. Kom naar de Visser Automotive showroom in Nijkerk en bekijk, voel en maak een rit in de elegante en compacte Peugeot. En als u vooraf een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaarstaat om zo in weg te rijden.

Maak nu snel online een afspraak voor een proefrit

Veel personalisatiemogelijkheden en technologieën

De Peugeot 108 is verkrijgbaar is drie verschillende uitvoeringen: Active, Allure en de Collection. Iedere uitvoering kan geleverd worden in verschillende kleuren of kies uit een van de vijf verschillende thema's. Het leuke is dat ook aan de binnenkant elementen van het gekozen thema terugkomen. Kies voor een Top dak en geniet van de wind door uw haren als u rijdt. Voel de vrijheid in uw eigen auto.

Via Mirror Screen kan uw smartphone gekoppeld worden aan het 7 inch touchscreen. Hiermee kunt u gemakkelijk en veilig uw telefoon bedienen, bijvoorbeeld uw favoriete playlist luisteren. De automatische airco zorgt ervoor dat de temperatuur in de auto naar uw wens is. En met het Keyless Entry and Start-systeem hoeft u niet meer naar uw sleutel te zoeken om de auto te vergrendelen of ontgrendelen. Zolang u de sleutel maar in de buurt heeft.

Left Right

Limted edition: Peugeot 108 Style

Peugeot 108 Style blauw

Van € 14.700 voor € 12.450
Private lease voor € 237 per maand*

*Prijs is gebaseerd op 60 maanden/ 10.000 km

Meer over de 108 Style uitvoering


Onze actuele voorraad Peugeot's 108 - nieuw en occasions

12 Beschikbare voertuigen