Title
Voorraad

Zoekopdracht vernieuwen

Terug naar het overzicht personenauto's

Peugeot 108

De Peugeot 108 is een opvallende verschijning. Deze compacte stadsauto biedt u voldoende ruimte. Ook de bagageruimte van 196 liter is bijzonder ruim in dit segment auto's. Een ander aantrekkelijk voordeel is het compacte formaat, waardoor parkeren en indraaien geen probleem is. De Peugeot 108 heeft een zuinige 72 pk sterke 1.0-liter e-VTi motor, wat zorgt voor een plezierige autorit.

Dit mooie model is ook verkrijgbaar met vouwdak, voor het zomerse cabriogevoel! Deze uitvoering herkent u aan het woord 'TOP!' in de naam.

Nieuw verkrijgbaar vanaf 12.995,- (rijklaar) of private lease vanaf €219 per maand (60 maanden en 10.000 km per jaar).

Direct een offerte aanvragen

Visser Automotive Peugeot 108 compacte stadsauto
Visser Automotive Peugeot 108 TOP! compacte stadsauto vouwdak cabrio
Visser Automotive Peugeot 108 compacte stadsauto ruimte
Visser Automotive Peugeot 108 compacte stadsauto Mirror Screen Apple Car Play Android Auto

Maak een proefrit in een nieuwe Peugeot 108

Alleen als u het zelf ervaart, weet u hoe het is om te rijden in een Peugeot 108. Kom naar de Visser Automotive showroom in Nijkerk en bekijk, voel en maak een rit in de stijlvolle, compacte Peugeot. En als u vooraf een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaarstaat om zo in weg te rijden.

Maak nu snel online een afspraak voor een proefrit

Veel personalisatiemogelijkheden en technologieën

De Peugeot 108 is verkrijgbaar is drie verschillende versies: Access, Active en Allure. Iedere uitvoering kan geleverd worden in verschillende kleuren en thema's. Ook aan de binnenkant heeft de Peugeot 108 een heel eigen uiterlijk. Kies voor de TOP!-versie met open dak en geniet van de wind door uw haren als u rijdt. Voel de vrijheid in uw nieuwe auto!

Met Mirror Screen kunt u uw smartphone koppelen aan het 7 inch kleuren touchscreen. Hiermee kunt u gemakkelijk en veilig uw telefoon bedienen en bijvoorbeeld naar uw favoriete playlist luisteren. Climate Control zorgt voor een aangename temperatuur in de auto. Met de achteruitrijcamera voorkomt u parkeerstress en draait u de auto zo op de juiste plek. En met het Keyless Entry & Start-systeem hoeft u niet meer naar uw sleutel te zoeken om de auto open te maken. Zolang u de sleutel maar in de buurt heeft.

Bekijk de mogelijkheden hieronder.


Onze actuele voorraad Peugeots 108 - nieuw en occasions

4 Beschikbare voertuigen