Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308 en 308 SW

Met trots melden we dat de totaal vernieuwde Peugeot 308 en 308 SW onderweg zijn. U mag beide modellen in de 2e helft van dit jaar in onze showroom verwachten.

De 308 en 308 SW waren al beproefde modellen, maar zijn nog verder verbeterd. Wat is er nieuw? We presenteren de totaal vernieuwde voorzijde met karakteristieke grille met dambordpatroon. Het nieuwe Peugeot-logo prijkt centraal in de grille. Ook op de dynamisch gevormde bumper vindt u de Peugeot-leeuw.

Ook in de verlichting komt de typische vernieuwde Peugeot-signatuur tot uiting. De smalle, krachtige koplampen staan voor de dynamiek van het merk. En de dagrijverlichting die doet denken aan slagtanden vormt een ferme knipoog naar de leeuw in het kenmerkende Peugeot-logo. Ook de innovatieve achterlichten staan symbool voor de leeuw; ze vormen een klauwafdruk.

Zowel de berline als de stationwagonversie van de 308 typeren zich door sterke, aerodynamische lijnen en een gespierd voorkomen.

Dankzij de hightech Peugeot i-Cockpit, het rijcomfort en de efficiënte motoren staat de 308 (SW) garant voor veel rijplezier. Deze nieuwe modellen zijn nu te bestellen als plug-in hybride-, diesel- of benzine. Eind dit jaar leverbaar.

Heeft u interesse in een van deze prachtige modellen? Bekijk de fotoimpressie hieronder en vraag nu meer informatie aan!

Peugeot 308 SW

Visser Automotive nieuwe Peugeot 508 SW