Maak kennis met de nieuwe Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV

Peugeot introduceert compleet vernieuwde SUV's. Maak kennis met de nieuwe Peugeot 3008 SUV die, naast benzine- en dieselmotoren, binnenkort ook leverbaar is als een Plug-in Hybride uitvoering. Of maak kennis met de vernieuwde, ruime Peugeot 5008 SUV die tot wel 7 personen kan vervoeren.

Nieuwe Peugeot 3008 SUV

De Peugeot 3008 SUV is compleet vernieuwd. De SUV heeft een moderne en toch elegante uitstraling gekregen met nieuwe Full LED koplampen. Bovendien is deze auto ook verkrijgbaar in nieuwe kleuren.

De nieuwe Peugeot 3008 SUV kan geleverd worden met een bezine-of dieselmotor (tot 180 pk) en nu ook leverbaar als hybride variant (300 pk of 225 pk). Deze hybride variant heeft een 100% elektrische actieradius van 59 km.

Ook de i-cockpit is compleet vernieuwd met nieuwe displays van hoge kwaliteit en de nieuwste rijhulpmiddelen.

Nieuwe Peugeot 5008 SUV

De nieuwe Peugeot 5008 SUV is voorzien van een compleet vernieuwde Peugeot i-Cockpit® met een 10-inch high-definition touch screen van hoge kwaliteit die de belangrijkste rij-informatie toont om u veilig naar uw eindbestemming te brengen. Deze Peugeot biedt plek aan 7 personen. Een ideale auto voor een groot gezin, om comfortabel op reis te gaan of een sportteam naar een wedstrijd te brengen.

Ook aan de buitenkant zijn vernieuwingen aangebracht die de auto een sterke persoonlijkheid geven, zoals vernieuwde koplampen en een frameloze grille. Daarnaast zijn er kleuren aan het portfolio toegevoegd, waardoor u nog meer keuze heeft. De nieuwe Peugeot 5008 SUV is leverbaar met bezine- en dieselmotoren tot 180 pk. Vind nu de auto die bij u past.