CORONA MAATREGELEN EN DE DIENSTVERLENING VAN Visser Automotive

Nu ook Nederland volop getroffen is door het Coronavirus, begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om onze vestiging in Nijkerk te bezoeken. Voorlopig blijven de werkplaats en showroom open. Onze werkplaats heeft voldoende onderdelen op voorraad om reparatie of onderhoud aan uw auto uit te voeren. U kunt gerust een afspraak maken voor APK, onderhoud of reparatie.

Onze verkoopadviseurs zijn ook telefonisch bereikbaar voor vragen over een nieuwe Peugeot of een auto uit onze voorraad. En heeft u een afspraak om uw nieuwe auto op te halen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden nu ook de mogelijkheid om de auto bij u thuis af te leveren.

Wij kunnen u verzekeren dat Visser Automotive alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben.

DE CORONA MAATREGELEN VAN Visser Automotive

Visser Automotive volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD en past de huidige maatregelen aan als er nieuwe updates komen.

Dit houdt onder andere in dat:

  • we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren
  • we extra aandacht hebben voor het naleven van de hygiëneprocedures (denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten, deurklinken etc.)
  • we alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen als we aan uw auto werken door te werken met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen
  • we er streng op toezien dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts

Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.