Modellen

Het Peugeot assortiment personenauto's


Rij in de Peugeot die past bij uw wensen. Woont u in een drukke stad? Dan is een Peugeot 108 of een Peugeot 208 de ideale auto voor u. Voldoende ruimte en makkelijk te parkeren. Heeft u behoefte aan veel ruimte en een hoge zitpositie? Dan is de SUV-range een goede keuze. Bekijk de Peugeot 2008, Peugeot 3008 of de Peugeot 5008. Of kies voor de bestsellers Peugeot 308 of 308 SW. Rijdt u zakelijk veel en wilt u goed voor de dag komen? Probeer dan eens de nieuwe Peugeot 508 of 508 SW.

Peugeot heeft een breed assortiment auto's met elk eigen unieke eigenschappen. Welke rijbehoeftes of rijwensen u ook heeft, er is altijd wel een Peugeot die bij u en uw levensfase past. In de showroom van Visser Automotive staan verschillende modellen voor u klaar om te bekijken en ervaren. Samen met onze deskundige medewerker, kunt u de auto helemaal naar uw wens samenstellen. Ook hebben wij verschillende uitvoeringen op voorraad, waardoor de levertijd zeer kort is. U kunt snel wegrijden in uw favoriete Peugeot.

Wij nodigen u van harte uit in de showroom in Nijkerk om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Weet u nog niet zeker wat het beste bij u past? Dan helpen onze medewerkers u graag.