Peugeot Financial Lease via Visser Automotive

Financial lease is, voornamelijk voor de startende ondernemer of ondernemers uit het MKB-segment, een interessant alternatief voor het kopen van een zakelijke auto. U kunt namelijk snel rijden in een nieuwe auto zonder eerst ineens een grote investering te moeten doen. Maar ook zelfstandig ondernemers, freelancers en zzp-ers die al enige tijd meegaan op de zakelijke markt, maken gebruik van deze leasevorm.

Financial lease is een zakelijke overeenkomst. De onderneming is economisch eigenaar van de auto en deze komt op de balans van de onderneming te staan. De bank financiert de complete aanschafwaarde van de auto en is gedurende de leasetermijn juridisch eigenaar van de auto. De leaseauto wordt exclusief btw gefinancierd. Gedurende de leaseperiode is de onderneming zelf verantwoordelijk voor alle auto-gerelateerde zaken als wegenbelasting, verzekering, afschrijving, reparatie/ onderhoud, brandstofkosten etc. Aan de hand van uw bedrijfssituatie, de keuze van de auto en de looptijd wordt het vaste maandbedrag vastgesteld.

Het voordeel van Financial Lease is dat u niet in een keer een grote uitgave hoeft te doen en dat u geen belasting hoeft te betalen over (een gedeelte van) het aanschafbedrag. U heeft de gelegenheid om een auto te leasen tegen een laag maandtarief en een scherpe netto bijtelling. U profiteert van een aantrekkelijk rentepercentage, lage maandlasten en investeringsaftrek. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om extra opties voor de auto mee te financieren.

Tijdelijk 0% financial lease rentetarief voor 5 jaar

Van 12 tot en met 26 september zijn het de Peugeot Professional Dagen. Het moment voor de aanschaf van een nieuwe Peugeot Partner, Expert of Boxer. U profiteert namelijk gedurende 5 jaar van een rentetarief van 0%! Maak daarom nu een afspraak bij onze adviseur en ontdek uw mogelijkheden.

Voordelen van Financial Lease

  • U bent economisch eigenaar van uw zakelijke personen- of bedrijfsauto
  • U krijgt een auto op maat tegen een aantrekkelijk rentetarief
  • U heeft recht op terugvordering van de btw
  • U bent verzekerd van lage maandlasten bij een slottermijn
  • U profiteert bij aanschaf van een bedrijfsauto of personenauto met het label ‘zeer zuinig’ van de investeringsaftrek
  • Het bekende gezicht van Visser Automotive Nijkerk blijft uw aanspreekpunt

Interesse in Financial lease?

Heeft u interesse in Financial Lease via Visser Automotive? Vul geheel vrijblijvend het formulier in en onze Financial Lease expert Erwin Buis neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of om een afspraak in te plannen.

Privacyverklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.

Downloads


Peugeot Financial Lease wordt aangeboden door PSA Finance, de lease- en financieringsmaatschappij van Peugeot.