Peugeot e-2008 SUV

Uw eigen laadpunt via Visser Automotive

Heeft u een elektrische of plug-in hybride Peugeot of denk u eraan om een elektrische of plug-in hybride Peugeot te kopen of private leasen? Schaf dan direct een laadpunt aan. Dat kan nu ook bij ons direct tijdens de aankoop van uw nieuwe auto. Alles is meteen geregeld en het laadpunt is geïnstalleerd wanneer uw nieuwe auto wordt afgeleverd.

Met uw eigen laadpunt kunt u uw elektrische auto altijd opladen en hoeft u niet meer te zoeken naar een parkeerplaats met laadmogelijkheid in uw buurt. Bovendien zijn de kosten voor het opladen via uw eigen laadpunt een stuk goedkoper dan via een andere laadoplossing in uw buurt. Vaak zijn die kosten hoger, omdat de eigenaar de kosten voor het laadpunt wil terugverdienen.

De future-proof laadoplossing van Visser Automotive

De future-proof laadoplossing is een samenwerking tussen Visser Automotive en Eneco eMobility. Het complete laadpakket van Visser Automotive kost € 2.269 inclusief btw. U dient wel te beschikken over een eigen oprit of grond voor een laadpaal.

 • Een compacte 22 kW Alfen Eve Single Wallbox, wandmontage, met een vaste laadkabel (montage op een paal is een optie)
 • Professionele installatie door een monteur van Eneco eMobility inclusief de benodigde materialen en, indien nodig, 1 meter graafwerk (meer graafwerk is een optie)
 • 5 jaar hosting inclusief automatische verrekening van stroomkosten met werkgever of leasemaatschappij
 • Eneco laadpas waarmee u de auto op 100.000 punten in Europa kunt opladen
Bent u geïnteresseerd in de future-proof laadoplossing van Visser Automotive en wilt u meer informatie? Vraag dit dan nu aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Meer informatie aanvragen
Eneco wallbox voor het laden van elektrische auto's

Voordelen van de future-proof laadoplossing van Visser Automotive

 • Een van de meest geavanceerde, kwalitatieve laadpalen van de gerenommeerde Nederlandse fabrikant Alfen die ook nog eens toekomstbestendig is. Nieuwere auto's zullen in de toekomst een snellere laadoplossing nodig hebben.
 • Mogelijkheid tot een zeer hoog laadvermogen van 22 kW (anderen bieden vaak maar 11 kW aan).
 • U gebruikt een slimme paal. Dit houdt in dat u altijd inzicht heeft in het verbruik en de kosten en deze worden, indien noodzakelijk, automatisch afgerekend met een werkgever of leasemaatschappij.
 • U profiteert van een concurrerend laadtarief.
 • U profiteert van de jarenlange ervaring en deskundigheid van Eneco eMobility.
 • 100% duurzame stroom met Eneco HollandseWind® groene stroom.
 • Inclusief een 5 meter lange vaste laadkabel, zodat u niet steeds de kabel uit uw auto hoeft te halen.
 • Milieu-investeringsaftrek (MIA): wordt het laadpunt betaald door uw werkgever of bent u ondernemer? Bekijk dan de mogelijkheden van MIA.

Laadpas en inzicht in de kosten

Bij de aanschaf van deze laadoplossing krijgt u er een laadpas helemaal gratis bij. Met deze laadpas kunt u zowel bij u thuis als bij meer dan 110.000 andere laadpunten in Nederland en Europa laden. Door middel van de pas wordt uw auto herkend en worden de kosten op uw rekening gezet.

Het laden van uw auto start door de stekker in het laadpunt en in uw auto te steken. Vervolgens houdt u de laadpas voor de kaartlezer en het laden start. Om het laden te stoppen, houdt u de laadpas weer voor de kaartlezer van het laadpunt.

Eneco eMobility heeft een handige online portal waarmee u altijd en overal het verbruik en de kosten kunt zien. Ook kan Eneco eMobility ervoor zorgen dat de kosten automatisch worden afgerekend met uw werkgever of leasemaatschappij.

Installatie van het laadpunt

Eneco eMobility heeft jarenlange kennis en ervaring en is een echte expert in laaddiensten. Dat is de reden waarom wij gekozen hebben voor een samenwerking met Eneco eMobility.

 • U plaatst de bestelling bij een van onze verkopers
 • Onze verkoper regelt de bestelling bij Eneco eMobility
 • U ontvangt een mail van Eneco eMobility om de bestelling af te ronden. Er worden vragen gesteld over bijvoorbeeld uw meterkast, waar het laadpunt aan wordt aangesloten.
 • Een monteur van Eneco eMobility neemt contact met u op om een afspraak te maken
 • Het laadpunt wordt geïnstalleerd.

Met behulp van een kabel wordt het laadpunt verbonden met uw meterkast. Het kan zijn dat er graafwerk noodzakelijk is. Het laadpunt wordt aan de muur bevestigd. Na de installatie en grondige controle, legt de installateur de werking van de laadpaal uit. Zodra uw elektrische Citroën of DS wordt geleverd, bent u klaar om te laden.

Vanaf het moment dat u de uitnodiging voor de online aanvraagomgeving krijgt tot het moment dat het laadpunt volledig geïnstalleerd is, zit ongeveer 4-8 weken.