Visser Peugeot winter banden veiligheidscheck

Gratis veiligheidscontrole bij uw bandenwissel

Wissel nu naar winterbanden

We zitten middenin het natste en gladste seizoen! Door omstandigheden als een nat wegdek, bladeren en vorst verliest u grip. Winterbanden zijn speciaal ontworpen om meer houvast te bieden op het wegdek en uw remweg zo kort mogelijk te houden. Wissel nu! Wij verzorgen de bandenwissel terwijl u wacht.

Maak direct online een werkplaatsafspraak


Gratis veiligheidscontrole

Tijdelijk bieden we u ook een kosteloze veiligheidscontrole. We checken onder meer het peil van de motorolie, de staat van de remmen en de staat van de accu. Deze belangrijke auto-onderdelen zijn essentieel voor een veilige rit.

Boek een gratis veiligheidscontrole


Juist nu belangrijk: de aircocheck

U kent het vast wel: beslagen autoramen in de winter. Dit is condensvorming bij regenachtig weer. Een goed werkende airco is dan essentieel; die verwijdert de condens snel en doeltreffend. Zorg voor vrij zicht: laat daarom uw airco jaarlijks checken. Plan direct een afspraak en vink 'Aircocheck' aan in onze werkplaatsplanner:

Maak werkplaatsafspraak


Laat uw TomTom updaten met de nieuwste snelheidslimiet

Heeft uw Peugeot een TomTom navigatiesysteem aan boord? Dan beschikt u wellicht nog niet over de meldingen met de nieuwste snelheidslimiet: 100 km/u op de Nederlandse snelwegen. Breng uw auto langs en wij updaten uw navigatiesysteem. Deze update is idealiter te combineren met een onderhoudsbeurt of de Winter Veiligheidscheck.

Plan online een afspraak


15% korting op een kofferbakmat, dakdrager of dakkoffer

Wilt u de bagage in uw auto beter organiseren? Denk dan eens aan een dakdrager of -koffer. Hiermee breidt u uw bagageruimte aanzienlijk uit. Alleen op momenten dat het nodig is en u meer of andersoortige bagage, zoals bijvoorbeeld ski's, bij u heeft. Verder kan een kofferbakmat helpen uw bagage en auto te beschermen. Deze mat biedt een ideale beschermingsbodem: schokken worden opgevangen en deze voorkomt schuivende bagage.