Visser Automotive voorjaarsacties airco banden fietsendrager mattenset

GRATIS Peugeot aircocheck en korting bij Visser Automotive

T/m 30 april 2021 profiteert u van Peugeot lentevoordeel bij Visser Automotive. U kunt nu voordelig uw auto klaarmaken voor de lente! Een aircocheck is tijdelijk helemaal GRATIS. U bespaart € 24,95!

Plan gratis aircocheck in


Korting op airco onderdelen

Laat uw uw airco door ons reinigen, dan ontvangt u een Human Technology® interieurreiniger t.w.v. €17,95 van ons cadeau. Ook krijgt u 15% korting bij vervanging van de airco-onderdelen filterdroger, interieurfilter of condensor. Mooi meegenomen!

Korting op accessoires

Heeft u nieuwe automatten nodig? Of wellicht een fietsendrager? Bij aanschaf krijgt u 15% korting op vloermatten en wel 20% op fietsdragers!

Neem contact met ons op. We bieden u graag een perfect passende fietsdrager of automatten aan.

Neem contact op

Visser Automotive voorjaarsacties korting fietsdragers

Maak uw Peugeot klaar voor de lente en de zomer

Banden

Na de wintermaanden is het goed om uw Peugeot even goed te laten controleren. Rijdt u nog met winterbanden? Laat ze dan nu omwisselen voor zomerbanden. Niet alleen monteren wij uw zomerbanden, wij controleren ook uw winterbanden voordat ze worden opgeslagen. Zo blijft uw gegarandeerd voldoende grip op de weg houden. Met als doel meer veiligheid voor u en uw medeweggebruikers.

Mocht u nieuwe banden nodig hebben, profiteer dan van onze bandenactie. U krijgt namelijk de 4e band gratis (bij aanschaf 4 banden) of de 2e band voor de helft van de prijs (bij aanschaf 2 banden).

Plan bandenwissel nu in


Gratis aircocheck

Tijdens de zomer gaat u de airco vast ook weer vaak gebruiken. De frisse lucht zorgt dan voor een aangename verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Zorg ervoor dat de lucht uit de airco fris en hygiënisch is en doe de aircocheck. Deze aircocheck (t.w.v. €24,95) is tijdelijk helemaal GRATIS! Onze ervaren monteur controleert voor u de werking en hygiëne van de airco.

Plan gratis aircocheck in


Waxoyl: ultieme bescherming voor de lak

Om de lak van uw Peugeot mooi en glanzend te houden, raden wij aan om iedere 3 jaar een Waxoyl behandeling te laten uitvoeren. Hiermee beschermt u de lak weer voor de komende drie jaar. Is het alweer een tijd geleden, plan dan nu de Waxoyl behandeling in.

Maak werkplaatsafspraak


Visser Automotive voorjaarsacties voorjaar schoonmaak
Visser Automotive voorjaarsacties voorjaar schoonmaak