Visser wintercheck

Klaar voor de winter: De Peugeot wintercheck

De Peugeot wintercheck​

Wees klaar voor de winter en laat de wintercheck uitvoeren voor uw Peugeot. T/m ​ december 2021 profiteert u bij Visser Automotive van verschillende services en acties. Zorg dat uw Peugeot klaar is voor de winter!

De gratis 29-punten wintercheck

Uw auto heeft het tijdens koudere weersomstandigheden moeilijker dan normaal. Hierom is het belangrijk om uw auto te laten checken op belangrijke punten die gevoelig zijn voor kou. Denk hierbij aan de schokdempers, accu, ruitenwisserbladen en banden. Met de gratis wintercheck van Visser Automotive controleren wij de 29 belangrijkste punten aan uw auto. Zo weet u of uw auto klaar is voor de winter.

Plan uw wintercheck

Nu 15% korting op winteraccessoires!

Tijdens de actieperiode t/m 31 december 2021 kunt u bij Visser Automotive profiteren van 15% korting op winteraccessoires. Denk hierbij aan korting op kofferbakmatten, dakdragers, dakkoffers en/of sneeuwkettingen.

Kofferbakmat

met deze mat is uw kofferbak altijd en perfect beschermd tegen stoten, krassen, vuil en vocht. Dit komt doordat een kofferbakmat bijzonder slijtvast is. 

​Dakdrager of dakkoffer

Als de bagageruimte van uw auto net niet groot genoeg is, dan komt een dakdrager of dakkoffer goed van pas. 

Sneeuwketting

Sneeuwkettingen zijn sterke kettingen die u om uw banden kunt monteren. De kettingen zorgen voor voldoende grip tijdens het rijden over wegen met een dikke pas sneeuw.​

Visser Automotive wintercheck peugeot
Wintercheck

Een goede start van uw reis: ruitenwisserbladen en accu

Een goede start van uw reis begint met het starten van motor van uw auto. daarnaast is een goed zicht ten aller tijden erg belangrijk. Dit zijn daarom ook twee belangrijke punten die gecontroleerd worden tijdens de gratis wintercheck. 

Mocht er uit de gratis wintercheck naar voren komen dat een van deze punten vervangen moeten worden komen wij u tegemoet:

  • Bij aanschaf n een nieuwe set ruiterwisserbladen bieden wij u 10% korting op de prijs van deze bladen.  
  • Bij aanschaf van een nieuwe set ruiterwisserbladen of accu krijgt u tijdelijk een anti-vorstscherm cadeau! OP = OP​

Maak uw afspraak

De bandencheck

​Wat ook een essentieel punt is van de wintercheck zijn de banden van uw auto. Zeker als het wegdek door de kou gladder kunnen zijn dan normaal. Als uit de gratis wintercheck blijkt dat uw banden toe zijn aan vervanging, dan bespreken wij graag de mogelijkheden die past bij uw wensen, rijgedrag en uw budget. 

Plan daarom direct uw bandenwissel! In onze werkplaats voeren we de bandenwissel snel en vakkundig voor u uit. Terwijl wij bezig zijn met het wisselen van uw banden, kunt u wachten in onze comfortabele wachtruimten onder het genot van een warm kop koffie of thee.  

Bandencheck

Visser Automotive voorjaarsacties banden wisselen