GRATIS Peugeot aircocheck en 15% korting bij Visser Automotive

Tot en met 30 april 2020 profiteert u van Peugeot lentevoordeel bij Visser Automotive. U kunt nu voordelig uw auto klaar maken voor de lente- en zomermaanden. Een aircocheck is nu helemaal GRATIS en op een gloednieuwe set automatten of anti-allergeen interieurfilters krijgt u nu 15% korting!

Maak nu een online een afspraak

Maak uw Peugeot klaar voor de lente en de zomer

Na de wintermaanden is het goed om uw Peugeot even goed te laten controleren. Heeft u nog winterbanden? Laat ze dan nu omwisselen voor zomerbanden. Laat de banden ook controleren, zodat de grip op de weg voldoende blijft. Zo zorgt u voor een betere veiligheid voor u en uw medeweggebruikers. Een bandenwissel kunt u ook plannen via onze online planner.

Tijdens de zomer gaat u de airco vast ook weer vaak gebruiken. De koele lucht zorgt weer voor een aangename verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Zorg ervoor dat de lucht uit de airco fris en gezond is en doe de aircocheck. Deze aircocheck is nu ook helemaal GRATIS! De ervaren monteur controleert de werking en hygiëne van de airco.

Om de lak van uw Peugeot mooi en glanzend te houden, raden wij aan om iedere 3 jaar een Waxoyl behandeling te laten uitvoeren. Hiermee beschermt u de lak weer voor de komende drie jaar. Is het al weer een tijd geleden, plan dan nu de Waxoyl behandeling in.


GRATIS aircocheck bij Visser Automotive Nijkerk