Visser Automotive gratis automaat bij Peugeot 3008 en 5008 SUV

update 1 juli 2021

Ontvang een waardevolle upgrade in luxe: gratis automaat bij Peugeot 3008 SUV of 5008 SUV

Heeft u een Peugeot SUV op het oog? Dan profiteert u nu tijdelijk van een geweldig voordeel.

Kiest u voor de succesvolle Peugeot 3008 SUV of de riante Peugeot 5008 SUV, dan ontvangt u een rijkelijk aangeklede SUV mét gratis 8-traps automaat. Deze upgrade krijgt u van ons cadeau en heeft een waarde van wel €2.900,-.

De zogenaamde EAT8 automaat staat garant voor krachtig en stil rijden zonder voelbare schakelovergangen. Gun uzelf dit geweldige comfort en kom het bij ons testen!

Deze actie is geldig voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Voor zowel koop, private lease en lease.


Ook voor leaserijders interessant

Voor leaserijders geldt: de gratis automaat heeft geen invloed op de kostprijs van de auto. Hierdoor krijgt u een luxere auto binnen de leasecategorie waaruit u kunt kiezen.

Deze actie loopt t/m 31 augustus 2021, alleen geldig bij voorraadmodellen. OP = OP. Bekijk de actiemodellen, kom snel langs en maak een proefrit!

Actiemodellen

Peugeot 3008 SUV

De allround Peugeot 3008 SUV is onze ultieme bestseller. Deze stijlvolle SUV biedt plaats aan 5 personen. Vanwege het ruimtelijke interieur, het bedieningsgemak van de innovatieve Peugeot i-Cockpit en het eigentijdse design werd dit model al internationaal uitgeroepen tot Auto van Jaar.

De Peugeot 3008 SUV kwam begin 2021 uit in een vernieuwde en verbeterde versie. Daarbij werd dit onderscheidende model o.a. voorzien van een nieuwe voorzijde met karakteristieke verlichting in de vorm van slagtanden, een verfijnde grille, nieuwe Full LED achterlichten en nieuwe carrosseriekleuren.

BEKIJK DIT MODEL

Peugeot 5008 SUV

De 7-zits Peugeot 5008 SUV is door zijn royale omvang en praktisch in te delen interieur de perfecte match voor mensen op zoek naar een ruime en flexibele auto. Dit doet echter niet af aan de robuuste look & feel. Door zijn aerodynamische lijnenspel is de 5008 SUV een prachtige auto om mee voor de dag te komen!

De Peugeot 5008 SUV kwam begin 2021 uit in een vernieuwde en verbeterde versie. Daarbij werd dit onderscheidende model o.a. voorzien van een nieuwe voorzijde met karakteristieke verlichting in de vorm van slagtanden, een verfijnde grille, nieuwe Full LED achterlichten en nieuwe carrosseriekleuren.

BEKIJK DIT MODEL